Idag på seminarindkaldet var temaet bålmad. Vi ved alle hvordan vi laver almindelig bålmad såsom snobrød osv. så der var idag lagt op til anderledes men stadig let tilgængelig bålmad, som vi kan bringe med ud i praksis og lave i fællesskab med vores brugere.
Vi fik forskellige opgaver, nogle tændte op i bålet, nogle gik efter krydderurter ude i naturen, nogle lavede kartofler og fars, nogle bagede og tilsammen medbragte vi alle godt humør og smil :)
Her er billeder fra dagens projekt bålmad, som var meget hyggeligt og lærerigt :) En rigtig god dag.
Så skal der tændes op i bålet |
Connie havde godt styr på det :) |
Der blev brugt avis og pap og småt træ til optænding |
Forskellige redskaber og ingredienser til brug til bålmad |
Et smil mens der laves dej |
Dej som skal bages i en gryde over bål |
Søren huggede brænde som skulle bruges til ovnen, hvor der skulle kogereres suppe |
Der blev anvendt en plade til bagning over bål |
Banan klatkager og fynske fladbrød dej |
Fladbrødene formes og lægges på |
Bageprocessen igang |
Der blev også lavet søde æbler, med chokolade, sukker og kanel |
Her ligger de og bager sig bløde |
Andre på holdet havde lavet lækre kartofler med kyllingefars |
Et brød blev bagt i en gryde, med sand i bunden og et låg henover, så den fungere som en ovn. Det smagte dejligt. |
Der smages og hygges omkring bålet |
En hyggelig dag i forårs sole |
Brugbart litteratur - inspiration til udeliv |
Hej Sanne
SvarSletTak for sidst :-)